3 redenen om 360° VR luchtfoto’s te gebruiken in vastgoedcommunicatie

3 redenen om 360° VR luchtfoto’s te gebruiken in vastgoedcommunicatie
12 September, 2017

Locatie, locatie, locatie! De ligging van een project is de belangrijkste kwaliteit in vastgoed. 360° VR luchtfoto’s zijn hierbij dé manier om de meerwaarde van de mooie ligging van projecten te laten zien. Toon daarom zeker de voordelen van de mooie locaties bij de communicatie van elk nieuw project!

Ontdek welke drie belangrijke aspecten van een locatie je met 360° VR luchtfoto’s kan laten zien:

Toon de nabije omgeving!

Wat ligt er precies naast en rond het project? Ligt het naast een park? Is er water in de buurt? Is er een vlotte bereikbaarheid? Met 360° VR luchtfoto’s toon je in één oogopslag en rondom rond wat je in de nabije omgeving kan vinden.

Toon de points of interests!

Hoever is het tot het centrum? Waar liggen de scholen? Waar zijn de historische monumenten? Waar is er een creche? Hoe dichtbij is er een supermarkt? Waar is de dichtste bus- of tramhalte? Op 360° VR luchtfoto’s kan je points of interests aanduiden en voel je de nabijheid meteen.

Kijk hier : 360° VR luchtfoto boven Animotions HQ in Gent

Toon de zichten vanuit het project!

Even belangrijk als de omgeving en point of interests zijn de zichten van uit het project. Wat krijg je te zien vanop het perceel naar de omgeving? Wat zal je zien vanaf de 5e verdieping? Hoe ver kan ik zien? Hierop kan je een mooi antwoord geven aan de hand van 360° VR foto’s op hoogte die we nemen op de toekomstige verdiepingshoogtes en gekeken in alle mogelijke richtingen.

Lees meer:

Drone vliegen : interview met onze drone piloot Pieter Lozie

4 redenen om met een drone luchtfoto's te maken

Welke 5 soorten luchtopnames kan je maken met een drone?

NIEUW: Animotions heeft een eigen drone: 5 voordelen voor onze klanten