Animotions, een boeiende reis!

Animotions, een boeiende reis!
24 April, 2017

Met ons diploma architectuur net op zak en met veel ambitie startte ik in 2000 Animotions op met enkele studiegenoten. Onze visie was om collega-architecten te helpen om hun projecten op de meest overtuigende manier te presenteren met een nieuwe technologie, 3d-visualisatie! Onze docenten moesten er nog helemaal niks van weten, maar wij zagen er wel grote mogelijkheden in.

Vliegende start

Het allereerste project werd het Momu of ModeMuseum in Antwerpen, naar ontwerp van Marie-José Van Hee. Wat een mooie referentie om mee te starten, wat spannend, wat leuk om de eerste keer een persconferentie met receptie bij te wonen. Vele spannende momenten zouden er nog volgen. Het Animotions team kreeg vorm en de drive groeide bij elke opdracht.

Al 17 jaar onderweg

Ondertussen hebben we ruim duizend projecten op onze naam staan. Dit betekent al zeventien jaar een ongelofelijke reis en boeiende samenwerkingen. Hartelijk dank aan iedereen met wie we tot nog toe samenwerkten.

Nog steeds voelen we excitement bij het afleveren van ons werk en kijken we heel erg uit naar de feedback van onze klant. Geen blije maar superblije reacties, daar doen we het nog steeds voor!

Geoliede machine

De korte tijd die we krijgen bij het maken van presentaties is een constante en eigen aan de bouwwereld. In al die jaren verfijnden we onze aanpak tot een geoliede machine.

Op deze manier werken we meer dan ooit op een relaxte manier, en kijken onze klanten ook relaxed en benieuwd uit naar het eindresultaat. Daarom ben ik ook heel trots op het Animotions team!

Vlucht vooruit

Vandaag zijn de mogelijkheden groter dan ooit. Dé uitdaging is om onze klanten bij te staan om deze mogelijkheden op een passende manier in te zetten bij het unieke verhaal van ieder project.

De honger naar de nieuwste technologieën die aan de horizon verschijnen is er nog steeds!

Onze rol als pionier in architectuurvisualisatie is nog lang niet uitgespeeld. Onze passie voor dit vak en bovenal onze nieuwsgierigheid naar wat komt is groter dan ooit.

Tot snel!

Pieter Lozie
zaakvoerder Animotions
cgi expert, architect, fotograaf & drone piloot

Ik wil ook relaxen