NIEUW: Animotions heeft een eigen drone: 5 voordelen voor onze klanten

NIEUW: Animotions heeft een eigen drone: 5 voordelen voor onze klanten
05 September, 2017

Veiligheid

We vliegen vooral over stedelijke gebieden. Het kunnen uitvoeren van vluchten in veilige omstandigheden is heel belangrijk voor ons en onze klanten. Onze drone, die uniek is voor Animotions, is een hexacopter en beschikt over zes schroeven wat veiliger is dan een out-of-the-box drone die er slechts vier heeft. Ook zijn er extra backup systemen in de communicatie. Veiligheid boven alles dus!

Kwaliteitsvolle foto’s

Daarnaast maakt onze drone het mogelijk om in de best mogelijke kwaliteit te fotograferen. Dankzij de full frame camera en ons gamma van professionele lenzen maken we prachtige foto’s met een groot dynamisch bereik. Dit is enkel mogelijk omdat de drone zo krachtig is om het extra gewicht van de full frame camera mee te nemen.

Het eindresultaat zijn heel kwalitatieve luchtfoto’s die in de meest veilige situatie zijn gemaakt, en waarmee we dan onze sterke ontroerende beelden maken.

Kort op de bal

Omdat we van niemand afhankelijk zijn spelen we heel kort op de bal. Zo kregen we onlangs ’s morgens de goedkeuring voor een nieuw project, en zijn we meteen in de namiddag luchtfoto’s gaan maken omdat de weersomstandigheden de dagen nadien verslechterden. Hierdoor verliezen we dus geen tijd en kunnen we vlotter de deadline te halen.

Ervaren fotograaf van Animotions 

Als architectuurfotograaf is Pieter Lozie  gespecialiseerd in het nemen van mooie omgevingsfoto’s van de sites waarop er nieuwe gebouwen gaan komen. Als fotograaf/piloot kan hij deze ervaring nu ook zelf toepassen in de lucht.

Hierdoor halen we het maximale uit de fotografie wat resulteert in de mooiste foto’s die de kwaliteiten van de plek tonen.

Alle foto’s die we maken is met het idee in het achterhoofd dat we er nadien het ontwerp van het toekomstig gebouw er naadloos gaan in plaatsen. Sterke foto’s zijn de basis van ontroerende beelden.

Efficiëntie ter plaatse

Naast de luchtfoto’s nemen we ook zelf de foto’s op ooghoogte. Lange periodes met mooi weer komen in België niet zo vaak voor, daarom is het belangrijk om efficiënt te werk te gaan. 

Wanneer we op een mooie dag ter plaatse komen maken we dus niet enkel luchtfoto’s maar ook foto’s op ooghoogte. Alle foto opnames gebeuren hierdoor in dezelfde weersomstandigheden waardoor de presentatie consistent zal ogen én we hoeven slechts éénmaal ter plaatse te komen wat voordeliger is voor onze klanten.  

Lees meer:


VOORBEELD : 360° VR luchtfoto boven Animotions HQ in Gent

Drone vliegen : interview met onze drone piloot Pieter Lozie

4 redenen om met een drone luchtfoto's te maken

Welke 5 soorten luchtopnames kan je maken met een drone?

3 redenen om 360° VR luchtfoto's te gebruiken in vastgoedcommunicatie