Like it was 1999…

484A0052_res

1 juni 2023. De zon staat hoog aan de hemel in de Gentbrugse padelclub Padel4U2.
Collega Hanne heeft taartjes gebakken, met de gewaardeerde steun van partner Itho Daalderop liggen heel wat leuke gadgets te wachten op de deelnemers van ons jaarlijks padeltornooi.

En dan is het gank. Om en bij de 45 deelnemers aan ons tornooi en hun supporters stromen toe. Na een ludieke opwarming onder de stomende beats van Samson en Marie kunnen we erin vliegen. De ene heeft zich flashy uitgedost in de themakleuren van de jaren negentig, de andere focust zich op het sportieve.

484A0142_res

Topspeler Nick Bral legt nog even de spelregels uit en dan trekt het tornooi zich op gang. Hoe gemoedelijk de sfeer ook is, er wordt gespeeld op het scherpst van de snee.

Uiteindelijk kunnen er maar enkele van de spelers de winnaar zijn.

In de categorie beginners zijn dat Babette Peckstadt (Net Architectuur) en Christoph Sollie (Immogra). Bij de gevorderden mogen Theo Sauer (Former Architecten) en Can Berk Canli (Arcadis) zich de winnaars van de dag noemen.

484A0373_res
484A0380_res
484A0448_res
484A0475_res

Na een heuse cérémonie protocollaire mogen zij hun prijzen in ontvangst nemen. Naast de altijd gewaardeerde medaille kunnen ze onder meer een dartsbord en tequila-set meenemen naar kantoor waar de sportiviteit kan verder gezet worden. Als toemaatje verblijden Nick Bral en zijn teammates ons nog op een demowedstrijd.

Lesson learned: we kunnen nog veel progressie maken…

Maar daar draait het vanavond even niet meer om. De DJ zet een leuke afterparty in, het netwerken viert hoogtij.

484A0290_res

Het was een fijne avond.
Dank aan Itho Daalderop om dit mee mogelijk te maken.
Tot volgend jaar?

Wij gebruiken cookies.

We gebruiken cookies op deze website om bezoekersstatistieken bij te houden via Google Analytics. Door akkoord te gaan, stem je in met dit gebruik. Meer info