Nivo!

Art Nivo

Als je de beelden van een penthouse mag intekenen met topmeubelen van de designzaak om de hoek, dan krijg je een heel bijzonder project…

Niet iedereen staat er altijd bij stil, maar als wij als 3D-bureau toekomstige appartementen virtueel gaan inrichten, dan moeten wij vaak een beroep doen op stockbeelden. Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn, maar als we het eens anders kunnen doen, dan is dat gewoon erg fijn en verfrissend.

Zo vormde Animotions onlangs een team met projectontwikkelaar Immogra en designwinkel Art Nivo. Die laatste kan je een échte buur van ons noemen, we zitten op nauwelijks 50 meter afstand van elkaar in de Gentse binnenstad.

Art Nivo

Toen de penthouse van een project in Sint-Denijs-Westrem in de markt moest gezet worden, gingen we samen aan de slag. Art Nivo stelde een moodboard samen en ging met onze projectmanager Nele in debat. Het werden boeiende gedachtenwisselingen waarbij écht naar Neles mening geluisterd werd.

Het feit dat we buren zijn, zorgde voor een heel ongedwongen sfeer en sterk uitgepuurde beelden. Mochten we bepaalde simulaties zomaar aan elkaar doorgestuurd hebben, dan zouden er een aantal misschien al meteen gesneuveld zijn. Dat was nu niet het geval, want achter elk beeld school een verhaal. En dat maakte ons eindproduct des te sterker.

Bovendien werkte het positivisme van de buren erg aanstekelijk.

We werden zelf enthousiast door hun enthousiasme.

Lesson learned bij de case met Art Nivo:
Enthousiasme en intensief overleg pays off; je krijgt er gegarandeerd topbeelden door.

Art Nivo
Wij gebruiken cookies.

We gebruiken cookies op deze website om bezoekersstatistieken bij te houden via Google Analytics. Door akkoord te gaan, stem je in met dit gebruik. Meer info