(c)www.lozie.com_Dubai_202201__DSR2737-Pano

Passie en gedrevenheid laten je nooit los, ook niet op een Wereldtentoonstelling

Afgelopen week trok zaakvoerder Pieter samen met een groep van gelijkgezinde Vlaamse ondernemers naar de Wereldexpo in Dubai.

Samen bezochten ze de voornaamste paviljoenen waar ze kennis konden maken met verbluffende architectuur, uiteenlopende moods en de meest vernieuwende technologieën.
Pieter zag er de vooruitstrevende projecties, maar raakte er ook geïnspireerd door 4D-technieken als water- en windeffecten. Misschien breken ze ooit door of ook helemaal niet. Wat er ook van zij, ze doen je wel verder denken dan de manier waarop er nu gewerkt wordt. En ze bevestigen wat we eigenlijk al langer aanvoelen: beleving is meer dan ooit key.

Tweede vaststelling op deze Dubai-reis: waar je ooit komt ter wereld: je bent wie je bent. Passie en gedrevenheid kan je niet zomaar even uitschakelen; het zit in je.

Hoe verklaar je anders dat Pieter drie nachten lang amper drie uur sliep omdat hij zoveel mogelijk wilde meepikken van deze inspirerende omgeving? Of dat hij op een dag al om 5 uur ’s morgens in een taxi zat voor een volledig door hem zelf voorbereide tour van 60 kilometer langs iconische plekken die hij voor zonsopgang op beeld wilde vastleggen?
Omdat het juist en goed moet zijn, omdat je niets aan het toeval mag overlaten,omdat een goede voorbereiding altijd leidt tot betere resultaten.

Geniet mee van de prachtige beelden die Pieter op die manier meebracht uit Dubai…

Wij gebruiken cookies.

We gebruiken cookies op deze website om bezoekersstatistieken bij te houden via Google Analytics. Door akkoord te gaan, stem je in met dit gebruik. Meer info