Re:Think. Of was het Forethink?

0Q0A0271-bewerkt-res

Vorige week organiseerden we samen met enkele ‘partners in crime’ het intieme netwerkevent Re:Think. Samen met Unlatch, Hooox en Cornelis&Partners Immo brachten we in Sint-Martens-Latem boeiende gesprekspartners rond de tafel. Bedoeling was een ander licht te werpen op de steeds in verandering zijnde vastgoedsector.

Nieuwe invalshoeken brengen nieuwe inzichten, dat idee.

0Q0A0325-res
0Q0A0304-res

En dat lukte maar al te goed.

Want het is fijn om door anderen geïnspireerd te worden en te weten welke mogelijkheden er om de hoek loeren om de toekomst zelf in handen te nemen. Want nog meer dan het re-thinken van de sector ging het ook om het vorm geven van de toekomst in vastgoed en architectuur.

‘The best way to predict the future, is to create it’, zei ooit een wijs man.

0Q0A0020-res
0Q0A0117-res
0Q0A0099-res
0Q0A0076-res

En dat is exact wat we graag doen bij Animotions en Visuals for Brands: de anderen net een stap voor zijn door pro-actief aan de slag te gaan met nieuwe tools. Het is dan ook geen toeval dat onze Pieter op Re:Think de aanwezigen wegwijs maakte in een aantal van onze nieuwste ambities. Hij had het onder meer over The Creative Collective, het samenwerkingscollectief dat we opzetten samen met een productiehuis en een fotograaf.

De bedoeling ervan? De standaarden van visuele communicatie verleggen.

Daarnaast nam onze CEO de genodigden mee in de wondere wereld van Artificial Intelligence en welke impact dat zal hebben op het creëren van kwalitatieve visuals in de toekomst. Tot slot wijdde hij het gezelschap in in ons nieuwste project, high level scanning voor productvisualisatie. Het werd duidelijk dat we met Animotions en Visuals for Brands torenhoge ambities hebben naar de toekomst toe.

0Q0A0402-res

Die ambitie, die hebben anderen ook. Elk op hun eigen domein. Maar het is als we al die losse onderdelen bij elkaar leggen, dat we unieke samenwerkingsverbanden smeden. Net daarom geloven we rotsvast in dit soort initiatieven dat niet alleen nieuwe netwerken bij elkaar brengt, maar ook zuurstof en inspiratie die onze sector future proof maken.

Dank je partners voor het initiatief, dank je aanwezigen voor de verfrissende blikken.
Op ons kan je rekenen in de toekomst.

Wij gebruiken cookies.

We gebruiken cookies op deze website om bezoekersstatistieken bij te houden via Google Analytics. Door akkoord te gaan, stem je in met dit gebruik. Meer info