Samenwerken op lange termijn, het rendeert

AMS_1809_DCA_ZOE_20240503_Beeld_T_m

Bij Animotions bouwen we graag aan de toekomst. Als we met projectontwikkelaars of architecten in zee gaan, dan staat het vizier altijd op de lange termijn. Omdat we graag een langdurige relatie aangaan, want dat is goed voor elk van de partijen.

Neem nu de samenwerking die we hebben met projectontwikkelaar DCA uit Beerse. Die leerden we enkele jaren geleden kennen via een projectbeheerder met wie we in het verleden al hadden samengewerkt.

AMS_1779_DCA_BOR_20231207_Beeld_J_m

We waren wel eens toe aan een andere beeldpartner en merkten al bij onze eerste projecten een klik met het team van Animotions. Sindsdien zijn we steeds beter op elkaar ingespeeld. We hebben steeds minder woorden nodig om aan te voelen waar we heen willen.

zo schetst Isabelle Huybrechts van DCA

Ze verwoordt er perfect mee waarom het voordelig is als je al een tijdje met elkaar samenwerkt. Het vraagt uiteraard altijd een tijdje om elkaars wensen, voorkeuren en behoeften te leren kennen, om te weten wat het DNA van een bedrijf is, welke accenten zij met hun projecten willen leggen of wat de kleur is van de stempel die ze willen drukken. Maar eens dat verkenningswerk achter de rug is, plukken zowel de klant als wijzelf daar de vruchten van.

AMS_1809_DCA_ZOE_20240506_Beeld_D_m

Momenteel volstaat het immers in een dergelijke samenwerking om een goede opstartmeeting met uitgebreide briefing te organiseren waar we gedetailleerd in het verhaal van het project meegenomen worden. Als de mindset en de workflow goed zitten, dan kunnen we nu al blindelings op elkaar vertrouwen. We kennen de stijl van het huis en kennen ook de gevoeligheden die we proactief uit de weg kunnen gaan. Zo vermijd je obstakels onderweg, krijg je vlotte en efficiƫnte opvolgmeetings en bespaar je als bedrijf tijd en dus ook geld. En dat kan tellen in een concurrentiƫle wereld als het vastgoed.

Het is in de projectwereld niet altijd evident om op schema te blijven. Projecten zijn vaak aan zoveel zaken onderhevig dat er niet veel nodig is om vertraging op te lopen. Als dat het geval is, merken we dat Animotions wel vlot kan schakelen. Eens gestart wordt er meteen doorgewerkt tot het einde. De machine loopt intern als geolied, wij als klant respecteren die flow en plukken er alleen maar de vruchten van.

zo besluit Isabelle

Lessons learned: investeren in elkaar brengt op.

Wij gebruiken cookies.

We gebruiken cookies op deze website om bezoekersstatistieken bij te houden via Google Analytics. Door akkoord te gaan, stem je in met dit gebruik. Meer info