Sports and pleasure…

IMG_4196

De boog kan niet altijd gespannen staan.
Soms moet ze vervangen worden door een ander instrument zoals een padelracket.
Eind juni kruisten 40 padelspelers uit de vastgoedsector de degens voor hun eerste tornooi.

Organised and powered by Animotions…

De spanning is te snijden, die vrijdag in de Acasa Padel Club in Laarne.
De 40 deelnemers aan het eerste padelevent van de vastgoedsector, georganiseerd door Animotions, willen het beste van zichzelf geven.

Ja, deelnemen is ook die dag belangrijker dan winnen, maar het betekent niet dat ze niet gemotiveerd zijn om de eerste wisselbeker mee naar huis te nemen.
Er zal met andere woorden op het scherpst van de snee gespeeld worden…

IMG_4455

Verschillende teams namen het eind juni tegen elkaar op om uiteindelijk ‘la grande finale’ te mogen spelen. Die werd betwist tussen team groen (bestaande uit Jacques Ongenaet van Immogra, Bart Gossye van Durabrik, Laurens Bruteyn van Acasa, Mattias De Coster van Bontinck, Benoit De Witte van Fenixco en Annelies Cardoen van Animotions) en team blauw (samengesteld uit Baptist Decorte, Maarten Wuyts van Ion, Bram Doorne van Revive, Jan Mannaert van Office 360* architecten, Ramon Alvarez Roa van Polo architecten, Emile Steyaert van Ion, Charlotte Bailliere van A154 architecten en Wim Degraeve van Fenixco). 

Het was uiteindelijk team groen dat de sterkste équipe bleek te vormen.

In een onderling matchke onder de beste spelers van elk team namen Ramon Alvarez Roa en Emile Steyaert dan weer de maat van Annelies Cardoen en Bart Gossye.

Proficiat aan alle sportievelingen voor de knalprestaties!

IMG_4443

Maar er was natuurlijk meer dan dat competitieve. Er waren ook de fijne geanimeerde babbels, de fancy summer drinks, de funky beats en de bij momenten flashy outfits.

Het zorgde voor een topevent dat wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar is.

Maar wat hebben wij met Animotions nu vooral geleerd uit dit eerste padelevent?

  • Dat sommige projectontwikkelaars ergens stiekem in de kelders van hun hoofdkwartier een padelbox staan hebben. Anders kan je het hoogstaande niveau van die dag onmogelijk verklaren.
  • Dat er dringend een bedrijfsoverschrijdende vrouwenploeg moet gevormd worden, want het vrouwelijk geslacht was dit jaar toch nog net iets te veel in de minderheid.
  • Dat er verdomd heel wat hippe dozen en toffe pé’s werkzaam zijn in onze sector
  • Dat een trofee steevast bestaat uit twee delen: een beker en een deksel (dat je beter niet in de auto laat liggen….)

Bedankt aan iedereen die erbij was. Graag tot volgend jaar.

En aan iedereen die er niet bij was: ook graag tot volgend jaar!

IMG_4434
Wij gebruiken cookies.

We gebruiken cookies op deze website om bezoekersstatistieken bij te houden via Google Analytics. Door akkoord te gaan, stem je in met dit gebruik. Meer info