Over ons

Relax with the masters?

The perfect blend of masters

Ons team bestaat uit de perfecte mix van 3D-masters, architecten, fotografen, ontwerpers, dronepiloten en IT-developers die volledig in sync zijn met elkaar én met onze klanten.

We implementeren kleuren, belichting, materialen en compositie op een wonderbaarlijke manier. Geen enkel visueel of technisch element ontglipt ons professioneel oog. We weigeren dan ook resoluut om teleurstellende beelden af te leveren.

Limitless possibilities

De 3D-toepassingen zijn eindeloos. Het is dan ook onze taak om u door elke mogelijkheid te gidsen en u te adviseren over de geschikte optie.

Heeft u een voorstel voor ons?
Wij zijn één en al oor.

Contacteer ons

Anything for you

Our masters got it

Van elk project dat u ons toevertrouwt, realiseren onze masters een voortreffelijk 3D-beeld dat tot in de kleinste details voldoet aan uw vereisten. We leveren alle beelden op binnen de vooropgestelde termijn en tegen een marktconforme prijs.

So relax, we got it!

Everything inhouse

Foto’s nemen we zelf, om er zeker van te zijn dat ze perfect zijn. Alles wat we nodig hebben om uw project in 3D voor te stellen, produceren we inhouse. Het is net daar dat we het verschil maken tussen een alledaags 3D-beeld en een buitengewone 3D-visualisatie. Dankzij onze eigen render farm kunnen we bovendien elke dringende en grote opdracht onmiddellijk aanpakken.

Unique workflow

Software werd speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat ons team 3D-beelden niet louter ziet door de ogen van een designer, maar meer als een fotograaf die speelt met de kleuren van de hemel (die niet altijd helderblauw is) of van gras (dat niet altijd groen is).

THE MASTERS EXPERTISE

Perfection takes time

Dankzij onze eigen render farm en de expertise van onze masters kunnen we de duur van elk project aanzienlijk inkorten. Daarnaast zorgen uiterste precisie en het perfect aanvoelen van wat de klant nodig heeft en wil ervoor dat we onze job uitermate efficiënt kunnen doen.

Photography is key

Onze oprichter is zelf een architectuurfotograaf. Laat dat net de reden zijn waarom het Animotions team maar al te goed het belang begrijpt van belichting, verschillende standpunten, framing en vooral het juiste moment van de shot. Deze kennis en ervaring met fotografie resulteert in buitengewone 3D-beelden.

We continue to learn

We blijven up-to-date over nieuwe trends, blijven nieuwe software testen, wonen op regelmatige basis internationale seminaries bij … Kortom, we leren elke dag bij over hoe we onze manier van werken kunnen perfectioneren.

Sinds 2000 zijn we pionier in ons vak. Pionier zijn is een attitude die we maar al te graag aannemen. Want het is die houding die masters van ons maakt.

Contacteer ons